60dage.dk

Velkommen til 2018 udgaven af 60dage.dk

Dette års udgave af 60dage.dk starter mandag den 22. januar og slutter torsdag den 22. marts. Alt i alt 60 dage med 100% fokus på at blive den bedst tænkelige udgave af sig selv. Skal du være med?

Med 60dage.dk får du muligheden for at få tjekket din aktuelle sundhedstilstand, få din egen personlige målsætning for de 60 dage og muligheden for at leve op til din målsætning gennem alle kampagnens dage. Hvis du er blandt dem der når sin målsætning, rapporterer hver dag og tager både det indledende og afsluttende sundhedstjek, så er du med i kampen om den flotte hovedpræmie på 15.000 kr.

Tilmeldingen åbner 1. januar 2018 og fra den 19. januar, kan du downloade kampagnens app samt gennemføre det indledende sundhedstjek der giver dig din personlige målsætning. Det koster 125 kr. at deltage i kampagnen

Flere end 30 lokalaviser fra hele Sjælland bakker op om kampagnen og selveste mr. Olympic; Eskild Ebbesen guider os igennem kampagnen med motiverende indspark undervejs. Der er desuden lækre sponsorpræmier på højkant hver uge, i forbindelse med de unikke ugetemaer vi lancerer undervejs. Kom så! Meld dig til :-)

 

Skal du være med i 60dage.dk? Klik her for tilmelding


VIGTIGT! Du kan ikke bruge en forudbetalt kode til at logge ind med.

Hvis du har købt eller modtaget en forudbetalt kode til kampagnen, skal du klikke på knappen ovenfor og gennemføre tilmeldingsprocessen. Du skal først benytte din forudbetalte kode, når du kommer til betalingssiden. Dette gælder også, hvis du deltog i kampagnen sidste eller forrige år.

Log ind

Funktioner

Partnere og sponsorer